Menu Sluiten

Raamafwerking

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Raamafwerking – Gamma Raamafwerking – Materiaal Raamafwerking – Advies Raamafwerking – Raamafwerking Vensterbanken – 

Wenst u meer info over raamafwerking kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Raamafwerking

Bouw | Deuren | Sanitair | Ramen En Deuren | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Raamafwerking

overslaan en naar de inhoud gaan toggle navigation over lein activiteiten referenties vacatures contact afspraak maken nl fr offerte aanvragen home activiteiten raamafwerking raamafwerking lein aluminium biedt verschillende raamafwerkingen aan. Afwerkingen voor de binnen en buitenkant van het raam in verschillende materialen. U kan bij ons terecht voor aluminium plaatafwerking binnenafwerking mdf verluchtingen zonneweringen rolluiken binnenbekledingen multiplex mdf of pvc naast het plaatsen van de raam en deurconstructies kunnen wij verder ook zorgen voor de binnenbekleding raamafwerking prijs De binnenafwerking kan uitgevoerd worden in multiplex waterwerende mdf of met afwerkingsprofielen in pvc. Indien de ramen en deuren achteraf worden ingepleisterd dan voorzien wij deze rondom van een houten lvormig profiel dat de plaatsing van gyprocplaten vereenvoudigt. U hoeft dus niet zelf uit te zien naar een timmerman voor het afwerken van uw ramen en .

om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt en om de site te evalueren en verbeteren gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken accepteert u onzecookie verklaring. Ok rechtstreeks uit belgische fabrieken laagste prijs garantie plaatsersnetwerk gans vlaanderen unieke lokale handel inloggen menu ik ga mijn buitenschrijnwerk zelf plaatsen zelf plaatsen via creazza webshop wil zeggen beste prijs kwaliteitsgarantie tot goedkoper grootste verschil is de professionele samenstelling van uw product. maximale voorbereidingen in onze belgische fabrieken. gratis levering en d technische bijstand. Bevestig of laten plaatsen laten plaatsen door de techniekers van creazza wil zeggen opmeting door ervaren technieker niet door een verkoper vaste plaatsingsprijs in webshop is deacute prijs die iedereen kan uitrekenen plaatsing voor door dezelfde technieker als opmeting uitbreken wegvoer.

Mededeling over Raamafwerking

deuren in alle kleuren en modellen deuren wij maken u bekend o.a Het voorruitzicht van raamafwerking Met mastiff deurpanelen. Mastiff is producent van een gepatenteerd systeem van deurpanelen rondbogen en raamafwerkingen. Lees verder… .