Menu Sluiten

Ramen En Deuren Hasselt

NEVEN ramen en deuren is opgericht door Jonatan Neven die zelf het bedrijf op dagelijkse basis coördineert. Zijn kennis, oog voor detail en oprechte bekommernis hebben vele huizen omgevormd tot een “thuis”.

Neven ramen en deuren

Wij zijn een modern bedrijf met ervaring voor zowel particulieren als professionelen.  Wij hebben geen talrijke verkopers of een showroom op een A-locatie, maar mede door onze partnerships met grote merken kunnen wij onze producten aan eerlijke prijzen aanbieden.

Ons doel

De beste oplossing voor iedere klant aanbieden. Daarom streven wij  naar 100% tevredenheid! Bovendien is de beste reclame voor ons de tevreden meningen van de klanten zelf. Daardoor zijn wij eerlijk in ons kunnen en onze communicatie. Dat wil zeggen dat wij ernaar streven om een uitstekende service te bieden, met een vlotte communicatie over uw project. Daarenboven is eerlijkheid de sleutel tot vertrouwen voor ons.

Onze producten

Hoe maken wij het verschil voor jou?

Wij beperken ons niet enkel tot de plaatsing van ramen en deuren, maar besteden heel veel aandacht aan de service. De kwaliteit van onze producten zit dus ook in onze dienstverlening en dat merken onze klanten

Zo streven wij naar een vlotte en eerlijke samenwerking met goede opvolging en transparante communicatie zodat u een samenwerking voor uw ramen en deuren kan aangaan zonder zorgen. Wij stellen daarom onze offertes duidelijk en volledig op, zodat u niet voor verborgen kosten komt te staan.

92437439243743

Meer info

tags: Aluminium Ramen – Deuren – Ramen – Ramen En Deuren – Ramen En Deuren Hasselt – 

Wenst u meer info over ramen en deuren hasselt kijk dan vlug op https://www.nevenramen.be/ | Ramen En Deuren Hasselt

Pvc Ramen | Schuiframen | Ramen En Deuren | Aluminium Ramen | Deuren | 

bedrijf en deuren is opgericht door Jonatan Neven die zelf dagelijks het bedrijf coördineert. Zijn kennis, oog voor detail en oprechte zorg hebben al vele huizen omgetoverd tot een “thuis”. bedrijf en deuren Wij zijn een modern bedrijf met ervaring voor zowel particulieren als professionals. Wij hebben niet veel verkopers of een showroom op een toplocatie, maar dankzij onze partnerships met grote merken kunnen wij onze producten tegen eerlijke prijzen aanbieden. Ons doel De beste oplossing voor elke klant. Daarom streven wij naar 100% tevredenheid! Bovendien is de beste reclame voor ons de tevreden mening van de klanten zelf. Daarom zijn wij eerlijk in onze mogelijkheden en onze communicatie. Dit betekent dat wij streven naar een uitstekende service, met een vlotte communicatie over uw project. Bovendien is eerlijkheid voor ons de sleutel tot vertrouwen. Onze producten Ramen Aluminium ramen PVC ramen Houten ramen Deuren Schuiframen Realisaties Hoe maken wij voor u het verschil? Wij beperken ons niet tot het plaatsen van ramen en deuren, maar besteden veel aandacht aan service. De kwaliteit van onze producten zit dus ook in onze service en dat merken onze klanten! Wij streven naar een vlotte en eerlijke samenwerking met een goede opvolging en transparante communicatie zodat

ramen in deze periode van tijd, deur is het ding dat iedereen kijkt uit naar, een goede manier om uw huis mooier, sterk, en glad. Dus wat voor soort deur dat u op zoek bent naar? ramen Deze beslissing is gebaseerd op uw prijs, en wat ontwerp dat u wilt maken. Tot slot, wat voor soort deur die u nodig hebt, zullen we zien als de grootste en de toetreding mogelijkheid. Dus wat zijn de producten die wij kunnen leveren? ramen Aluminium ramen Aluminium ramen worden steeds populairder deze dagen, vanwege hun prijs, schoonheid, en sterkte. De ramen worden gekenmerkt door hun stevigheid, praktische eigenschappen en schoonheid tegelijkertijd. Aluminium ramen zijn over het algemeen verkrijgbaar in hout- en aluminiumkleuren. Door hun aluminiumkleur hebben ze een mooie vloeiing. De ramen zorgen voor een fris en mooi design in uw huis. Aluminium ramen zijn er in alle soorten, van ramen met eenvoudige multitubes, tot grote ramen met zigzagramen, en de multitubes kunnen aan de onderkant doorbreken of boven het raam uitkomen. De prijs varieert over het algemeen van 500 DKK tot 4 000 DKK. (Prijs per raam) Aluminium ramen worden ontworpen om aan de meest speciale wensen te voldoen. De

Aluminium ramen Wij bieden een groot assortiment aluminium ramen in verschillende kleuren, waardoor een uitstekend, maar zeer sterk raamelement ontstaat. Alle aluminium ramen zijn standaard gelakt en worden gemaakt van gecoat aluminium. De coating is bestand tegen ultraviolet licht, en zorgt er dus voor dat de ramen duurzaam en mooi zijn op de lange termijn. Wij werken ook met designkleuren, voor een individueel karakter. Als dit gecombineerd wordt met kwaliteit van een gerenommeerd bedrijf als Velux, dan is het resultaat een indrukwekkend product tegen een concurrerende prijs – het resultaat van onze samenwerking met de fabrikant. Wij streven naar goede kwaliteit en voortdurende innovatie in de afgelopen jaren, dit heeft ertoe geleid dat wij een van de eerste Deense bedrijven zijn die aluminium ramen en deuren aanbieden.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Ramen en deuren hasselt

!–StopPubText–>.